STC Ede

Daniël Veenendaal

- Daniël 

Daniël is 33 jaar en heeft meer dan 13 jaar ervaring in de fysiotherapie.

Door zelf meerdere zware operaties te hebben gehad (o.a. voorste kruisband + meniscus en schouderoperatie), weet Daniël als geen ander om te werken aan herstel, blessurepreventie en het behalen van persoonlijke, sportspecifieke doelen.
Hij heeft veel ervaring, kennis en expertise in het behandelen van (top)sporters.

Naast fysiotherapeut is Daniël:

  • Personal Trainer
  • Bewegingsagoog
  • Bewegingsspecialist/Medisch Fitness Instructeur
De sporten die Daniël zelf graag doet zijn:
Voetballen, powerliften, mountainbiken en boksen.

- Stefan Laurens

Stefan is 36 jaar en werkzaam sinds 2007 als fysiotherapeut. Sinds 2014 is hij afgestudeerd als MSc. sportfysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht.  

Hij heeft veel kennis en expertise in het behandelen van (jeugdige) sporters en het revalideren van voorste kruisbandletsel. Daarnaast heeft hij ruime ervaring met het begeleiden van hardlopers, voetballers, korfballers en tennisspelers. Ook kan je terecht voor Dry Needling behandeling.

Tevens is Stefan al jaren lid van de werkgroep “voorste kruisband” van het ziekenhuis Gelderse Vallei. Binnen dit netwerk wordt de zorg voor patiënten met kruisband problematiek zo goed mogelijk afgestemd door fysiotherapeuten en orthopedische chirurgen.

Naast de sportmedische zorg heeft Stefan ook de app “Mijn Sportpaspoort” ontwikkeld. Met deze app kunnen wij sporters monitoren en helpen om overbelastingsblessures te voorkomen.

Stefan doet in zijn vrije tijd graag aan:

Voetbal, hardlopen en fitness.

Stefan Laurens

Contact ons nu