STC Ede

Fysiotherapie

Fysiotherapie bij STC-Ede

Wanneer u klachten heeft kunt u bij ons terecht voor fysiotherapie. 

Het menselijk lichaam is in staat continu te adapteren. Wanneer u veel zit,
zal uw lichaam zich hieraan aanpassen. Wanneer u veel loopt voor uw werk, zal het lichaam hier ook mee om kunnen gaan. De functie van uw dagelijkse activiteiten bepaalt de vorm van uw lichaam en andersom. 

Bij beide voorbeelden zijn er grenzen voor het lichaam. Wanneer factoren als stress, vermoeidheid, ziekte of sportbeoefening toenemen, is de kans groot dat uw lichamelijke ongemakken gaat ervaren.

Het zitten op zichzelf veroorzaakt geen klachten. Vele andere factoren spelen een rol bij uw blessure of uw klachten.

Werkwijze:

Bij STC-Ede willen wij goed in kaart brengen welke factoren een rol spelen bij uw klachten en welke wij kunnen beïnvloeden. Vervolgens zullen wij direct met u aan de slag gaan middels een behandeling. Dit intakegesprek + behandeling zal bij nieuwe patiënten daarom 60 minuten bedragen. 

Naast het verhelpen van uw klachten, staan wij bij STC-Ede altijd voor een duurzame oplossing! U staat centraal en bepaalt wat u prettig vind!

 

Daarom fysiotherapie bij STC-Ede

Binnen 48 uur een afspraak

Wij hebben geen wachtlijst en ruime openingstijden, waardoor u de mogelijkheid heeft om binnen 48 uur bij ons in de praktijk behandelt te worden.

Voor al uw klachten

Ruime ervaring voor al uw klachten. Niks is ons te gek.

Intake 45 minuten

Lange intake en bij de eerste afspraak wordt u direct behandelt. Deze combinatie is uniek.

4 ogen beleid

Wanneer uw klacht daarom vraagt maken zullen twee fysiotherapeuten u beoordelen. Dit voorkomt tunnelvisie en verbetert de kwaliteit van zorg.

0318-79 44 44

Meld u aan voor fysiotherapie

Contact trainingsgroep