STC Ede

- Sportfysiotherapie Ede

Sportfysiotherapie is een expertise. Deze expertise komt deels door de juiste opleidingen en door ervaring in de praktijk. Sporters hebben deze expertise hard nodig om van hun blessure af te komen en het liefst zo snel en effectief mogelijk. 

STC-Ede heeft zoveel ervaring dat wij altijd de juiste tips en behandelplannen hebben om u veilig te laten terugkeren. Daarnaast geloven wij niet in absolute rust, dit is een zwaktebod, en streven wij naar de juiste relatieve rust. Hierdoor kunt u blijven bewegen en sporten en hoeft u niet 6 weken niets te doen. 

Als sportfysiotherapeuten werken wij graag met sportverenigingen samen. Wij helpen verenigingen graag met het opzetten/continueren van de medische zorg. Daarnaast hebben wij een eigen app ontwikkeld, zodat wij ook trainers en leden helpen met blessurepreventie. 

- Lopende samenwerkingen

- Type blessures

Acute blessures

Je enkel verzwikt of een verdraaide knie opgelopen? Het kan elke sporter overkomen. Voor goed en verantwoord herstel is het handig om te weten welke stappen je moet ondernemen.

Overbelasting

Deze blessures zijn het gevolg van een periode met sportbelasting waar de belastbaarheid van weefsel steeds wat afneemt. Vaak gaan sporters door met kleine pijntjes met als risico dat deze pijntjes een blessure kunnen opleveren.

Herstel voor of na een operatie

Na een operatie is het altijd verstandig om jouw belastbaarheid onder begeleiding van een sportfysiotherapeut op te bouwen. Ook in de periode voor een operatie is het verstandig om je te laten begeleiden om zo fit mogelijk de operatie in te gaan. Meer weten?

Bij STC-Ede zijn we gespecialiseerd in sportfysiotherapie. Door jaren opgedane kennis en ervaring zijn wij uitermate bedreven in het oplossen van jouw sportblessures. Of je nu een sporter bent of wil gaan bewegen: Bij ons ben je op het juiste adres!

Wij zetten ons 100% in om jouw sportblessures te verhelpen.

Je leert van ons hoe je blessures kan voorkomen in de toekomst

Contact ons nu