STC Ede

Personal Training.

Personal Training is de effectiefste methode om uw sport- of gezondheidsdoelen te behalen. Naast een trainer zijn wij een coach en motivator bij STC-Ede.

Onder begeleiding van een fysiotherapeut is de training naast effectief ook blessurepreventief. Onze medische kennis helpt om uw doelen veilig te behalen. 

Achtergrond

Bij Personal Training is het bekend dat de trainingen zeer effectief zijn. Helaas zien wij als fysiotherapeuten wel vaak overbelasting na personal trainingen, omdat elke training intensief is. 

Bij STC-Ede bouwen wij de trainingen net wat anders op. Na u trainingen houden wij via Mijn Sportpaspoort elke training nauwkeurig bij. Hierdoor weten wij of de intensiteit gewenst is of toch teveel was, waardoor aanpassingen in de volgende training nodig is. Wij voorkomen hiermee overbelasting en u kunt lekker doortrainen.

Mijn Sportpaspoort

Met onze eigen app kunt u de intensiteit en duur bijhouden van elke training. Daarnaast kunt u aangeven of de training klachten heeft veroorzaakt die niet thuishoren na een training. 

Deze informatie ontvangt uw trainer in zijn eigen account. Met deze gegevens kunnen wij bepalen of de volgende trainingen zwaarder, lichter of gelijk moet zijn aan de vorige trainingen. 

Dit zorgt ervoor dat u overbelasting, die blessures kan ontwikkelen, voorkomt. Daarnaast behaalt u wel u fitheidsdoelen !

Een WIN – WIN situatie. 

Investering

Personal Training Pakket

Goedkoopste van Ede
55 45 / uur
  • Gratis intake.
  • Minimaal 6 weken trainen.
  • 1 of 2 trainingen per week.
  • Toegang tot Mijn Sportpaspoort app.
  • Voedingsadvies en hulp bij gewicht controle.
  • Evaluaties, inclusief vervolgadvies.

Aanmelding

Contact trainingsgroep

0318-79 44 44

Contact ons nu