STC Ede

Mijn Sportpaspoort

“Sporten vanuit huis. Met een vinger aan de pols”

Wij maken gebruik van de app Mijn Sportpaspoort. Deze is door ons ontwikkeld om jou op afstand te volgen en zo nodig bij te sturen. Hierdoor kunnen wij ook op afstand maatwerk bieden!

Over de app: Mijn Sportpaspoort

Onze eigen ontwikkelde app zetten wij op verschillende manieren in. De app is toegankelijk voor samenwerkende sportverenigingen die de belasting van zijn sporters willen monitoren, voor geblesseerde sporters die bij ons in de praktijk of thuis willen revalideren, maar ook voor scholen en bedrijven.

Hoe werkt het?

De gebruiker en de fysiotherapeuten van STC-Ede worden in Mijn Sportpaspoort gekoppeld met elkaar. Hierdoor kunnen wij jouw gegevens inzien. Uiteraard AVG proof!

Voor fysiotherapeuten is het belangrijk dat wij kennis hebben van de zwaarte en de duur van jouw oefeningen. Hierdoor weten wij of de belasting voor jou op niveau is. Met deze gegevens kunnen wij, ook op afstand, maatwerk leveren.

Ook kan de gebruiker een logboek bijhouden voor eventuele lichamelijke klachten tijdens of na het sporten.

Download hier de app.

Voor wie is Mijn Sportpaspoort?

1: Niet aanvullend verzekerd, maar wel hulp nodig van een fysiotherapeut.

Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie, maar heb je toch echt begeleiding nodig voor jouw herstel? Gebruik dan deze unieke kans.

Na een intake geven wij je toegang tot deze app. Wij blijven je op afstand volgen en zien precies hoe vaak, intens en hoe lang je oefent. Wij zijn jouw stok achter de deur!

2: Sporters die weer moeten opbouwen na een blessure.

Heb je bij ons gerevalideerd en krijg je het advies om het sporten te hervatten? Dan is het extreem belangrijk dat dit geleidelijk gebeurt. Via Mijn Sportpaspoort kunnen we je helpen om de juiste belasting en belastbaarheid te vinden.

3: Samenwerkende verenigingen.

Alle samenwerkende verenigingen krijgen toegang tot de app. Teams kunnen gemonitord worden, zodat de trainer inzicht krijgt of de groep wel de juiste intensiteit ervaart. Erg handig als je een trainer bent die prestatie en blessurepreventie belangrijk vindt.

4: Bedrijven.

De vitaliteit van medewerkers in een bedrijf is erg waardevol. Een vitaler persoon is productiever en weerbaarder tegen veranderingen. Wil je als bedrijf een uniek vitaliteitsprogramma op maat? Dan krijgen je medewerkers toegang tot Mijn Sportpaspoort.

Overige E-Health diensten.

E-health diensten in de fysiotherapie kunnen op verschillende manieren ingevuld worden. Wij zullen volop met deze innovatie meegaan en bieden de volgende diensten aan:

 

Prijzen E-Heath Diensten

1 Fysiotherapeutische behandeling of 29,50 bij niet aanvullend verzekerd.

Voor de twijfelaars

Voor de sporter die twijfelt of doorgaan met pijn verstandig is. Heb jij beginnende en onbegrepen klachten tijdens of na het sporten? Benader ons voor advies.

Tijdens dit gesprek adviseren wij jou en bieden we zelftesten aan om je belastbaarheid te testen.

Zowel video- als telefonische afspraak mogelijk.

Spoedlijn

Heb jij een acute blessure opgelopen of is je gewricht erg dik geworden na het sporten? Dan kun je gebruik maken van de spoedlijn.

Je ontvangt snel advies over wat je kan doen. Als wij denken dat jij doorverwezen moet worden, dan ontzorgen wij jou en nemen contact op met jouw huisarts.

Zowel video- als telefonische afspraak mogelijk.

Second opinion

Deze lijn is alleen opgezet voor mensen met knieklachten. Heb je vragen over je knieklacht of wil je toch zeker weten of je de juiste therapie ontvangt?

Neem contact met ons op en wij geven een onafhankelijk advies. Wij schakelen altijd ons netwerk in van artsen om extra behandelmethodes te overleggen.

Zowel video- als telefonische afspraak mogelijk.